Oegstgeest Ontmoet 2021: van 4 tot en met 10 oktober

In de week van 4 t/m 10 oktober organiseren we in Oegstgeest onze eigen ‘Week tegen de eenzaamheid’ genaamd ‘Oegstgeest Ontmoet’. Wat ga jij die week extra doen om eenzaamheid aan te pakken?

Vorig jaar kon Oegstgeest Ontmoet helaas niet door gaan. Dit jaar hebben we goede hoop om het weer te kunnen organiseren. Willen jullie een bijdrage leveren om inwoners met elkaar in contact te laten komen? Heel graag! We zijn  benieuwd naar jullie ideeën. Geef aan welke datum en welk tijdstip in die week jullie voorkeur heeft en welke activiteit je wilt organiseren. Net als vorig jaar is er op zaterdag 10 oktober een Dorpslunch. Een bijdrage aan de lunch, bijvoorbeeld met muziek, is van harte welkom.

Heb je een idee waar je hulp bij kan gebruiken van een andere organisatie binnen het netwerk? Geef het aan, daar gaan wij graag mee aan de slag. Wij kijken hoe we een mooi passend programma kunnen samenstellen. We zullen deze week nog steeds te maken hebben met de coronamaatregelen en verwachten kleinere bijeenkomsten te kunnen houden op 1,5 meter afstand. Natuurlijk verzorgen wij weer, als aanvulling op jullie eigen werving, de gezamenlijke communicatie over het totale aanbod.

Mail je ideeën/input liefst voor 20 juli naar Ivonne Janka en/of Sietske Steenbergen.