Oriëntatie op vrijwilligerswerk – Leiden

Het netwerk Verder biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken, te ontwikkelen en te ontmoeten omdat we jouw vrijwillige inzet waarderen. Er is daarom een breed aanbod dat wordt ingezet door vrijwilligers en organisaties!

Ontdek jouw mogelijkheden van vrijwilliger worden en de mogelijkheden van vrijwilligerswerk’.

Wat
Denk je over de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te gaan doen? Maar weet je nog niet goed wat je daarmee kan en wat voor mogelijkheden er zijn? Neem dan een eerste stap en meld je aan voor deze workshop!

In deze workshop krijg je informatie over vrijwilligerswerk  en ga je in kaart brengen welke kwaliteiten je hebt, wat je wensen en mogelijkheden zijn. Je krijgt ook uitleg over het uitzoeken van  vacatures. Hierdoor kun je gericht oriënteren en zoeken naar passend vrijwilligerswerk.

Zo krijg je een beter idee van wat je kunt gaan doen en hoe je het kunt aanpakken!

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die er over denkt om zich in te willen zetten als vrijwilliger, maar nog meer informatie en oriëntatie hierover wil.

Door wie aangeboden
Deze workshop wordt georganiseerd door i-doe vanuit het scholingsnetwerk Verder. Verder biedt workshops voor iedereen die vrijwilligerswerk wil gaan doen of al doet.

Wanneer
Dinsdag 28 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Waar
De locatie in Leiden wordt bij bevestiging van deelname aan de workshop bekend gemaakt.

Wat kost het?
Deze workshop kost je geen geld omdat wij je graag dit aanbod doen. Degene die jou de workshop aanbiedt steekt er tijd, kwaliteit en energie in dus vragen wij van jou wel je aanwezigheid en dat je akkoord gaan met de voorwaarden waarin o.a. annuleringsregels en afwezigheidskosten staan vermeld. Bekijk hier de voorwaarden.

Aanmelden kun je tot 23 januari via onderstaande formulier. Voor vragen, afmeldingen en meer informatie kun je terecht bij Hilly Geleijnse, tel. 071 5160474 of mail  info@verderleiden.nl.

  • © Copyright 2020
  • Dorpskracht |
  • Communicatie : Legit