Geannuleerd: Workshop ‘Oriëntatie op vrijwilligerswerk’

Het netwerk Verder biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten omdat jouw vrijwillige inzet wordt gewaardeerd. Er is daarom een breed aanbod wat wordt ingezet door vrijwilligers en organisaties ! Zoals onderstaand aanbod:

‘Ontdek jouw mogelijkheden om vrijwilliger te worden en de mogelijkheden van vrijwilligerswerk’

Wat
Denk je over de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te gaan doen? Maar weet je nog niet goed wat je daarmee kan en wat voor mogelijkheden er zijn? Neem dan een eerste stap en meld je aan voor deze workshop!

In deze workshop krijg je informatie over vrijwilligerswerk en ga je in kaart brengen welke kwaliteiten je hebt, wat je wensen en mogelijkheden zijn. Je krijgt ook uitleg over het uitzoeken van vacatures. Hierdoor kun je je gericht oriënteren en zoeken naar passend vrijwilligerswerk.

Zo krijg je een beter idee van wat je kunt gaan doen en hoe je het kunt aanpakken!

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die er over denkt om zich in te zetten als vrijwilliger, maar nog meer informatie en oriëntatie hierover wil.

Door wie aangeboden
Deze workshop wordt georganiseerd door i-doe vanuit het scholingsnetwerk Verder.

Waar
De locatie in Leiden wordt bij bevestiging van deelname aan de workshop bekend gemaakt.

Wat kost het?
Deze workshop kost je geen geld omdat wij je graag dit aanbod doen. Degene die jou de workshop aanbiedt steekt er echter wel tijd, kwaliteit en energie in, dus vragen wij jou wel aanwezig te zijn en dat je akkoord gaat met de voorwaarden waarin o.a. annuleringsregels en afwezigheid kosten staan vermeld. Bekijk hier de voorwaarden.

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Hilly Geleijnse, tel. 071 5160474 of mail naar hilly@i-doe.nl 

  • © Copyright 2020
  • Dorpskracht |
  • Communicatie : Legit