Stichting Oegstgeester Kringloop

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Oegstgeest

06 57745128  Website

SOEK KRINGLOOPWINKEL IN NOOD!

Ondanks groot succes hangt voortbestaan aan een zijden draad...

 

Op 24 september 2014 werd de Stichting Oegstgeester Kringloop ofwel de SOEK opgericht. Na het eerste jaar voorzichtige stappen te hebben gemaakt met een maandelijkse pop-ups kringloopwinkel aan de Lange Voort, is de SOEK anno 2020 uitgegroeid tot een volwassen organisatie met 55 vrijwilligers. Naast het bevorderen van een circulaire economie en het aanbieden van hoogwaardige tweedehands goederen is een ander kerndoel van de SOEK het bevorderen van sociale contacten door zinvolle dagbesteding.

De SOEK is een organisatie zonder winstoogmerk en schenkt elk jaar een aanzienlijk bedrag aan andere lokale organisaties en de voedselbank. Hierdoor draagt de SOEK bij aan het welzijn van alle inwoners van Oegstgeest en daarbuiten. Stichting Humanitaire hulpgoederen in Weesp doneert hulpgoederen aan 40 landen. Zij ontvangt wekelijks een zending bruikbare goederen van de SOEK. De afgelopen maanden werd er ruim 1800 kilo goederen gebracht naar deze stichting.

De SOEK krijgt geen subsidie van de gemeente. De winkel is momenteel gehuisvest in een antikraak pand waar zij zeer waarschijnlijk binnen een jaar uit moet vertrekken.

Daarom zijn wij nu hard op zoek naar een andere ruimte.

 

Contactgegevens:

Naam: M. Smits

Telefoon: 0644468094

Email: maria.smits@xs4all.nl

 ,

De SOEK is een vrijwilligersorganisatie met een goed doel. De SOEK verkoopt spullen die door Oegstgeestenaren worden ingebracht. Wij verkopen onder andere textiel, curiosa, boeken, servies, speelgoed e.d. er kunnen diverse taken worden verricht zoals sorteren, prijzen, uitstallen, verkopen. Maar natuurlijk ook huishoudelijke taken.

 

Vacatures van Stichting Oegstgeester Kringloop

Kenmerken

  • Goede doelen
  • Dieren, natuur en milieu
  • Welzijn
  • Oegstgeest
  • Niet voor een specifieke doelgroep